Check je paard

Jij wil toch ook precies weten hoe je paard zich voelt?

 

Als paardeneigenaar wil je soms het liefst dat je paard kan praten, op het moment dat jij vermoedt dat hij/zij niet lekker in zijn vel zit.

Jij kunt veel ernstige problemen voorkomen, door je paard goed te observeren en daarbij ook bepaalde onderzoeken uit te voeren.

Word je ook onzeker door de goedbedoelde adviezen van je stalgenoten? En zie je daardoor door de bomen het bos niet meer?

Dan is de online cursus Check je Paard echt iets voor jou! Een online cursus die elke paardeneigenaar gevolgd moet hebben.

Check je paard

Twijfel jij ook wel eens of je paard kreupel is?

En zo ja aan welk been? 

Het is soms erg lastig dat je paard niet goed aan kan geven waar hij last van heeft… maar let je wel goed op alle signalen? Veel paardeneigenaren weten soms niet waar er op gelet moet worden als ze door hebben dat hun paard niet zich zelf is.

Twijfel jij wel eens aan welk been jou paard kreupel is? En word jij ook onzeker door allerlei verschillende meningen en adviezen?

In de online cursus Check je Paard leggen wij jou uit waar je op moet letten. Dit doen we aan de hand van allerlei verschillende filmpjes, checklists en formulieren! Na het volgen van de cursus weet jij precies waar je op moet letten tijdens het observeren van je paard, en door je cursus weet je precies hoe je je paard zo gezond en gelukkig mogelijk kunt houden Dat wil jij toch ook?

Check rug paard

Bekijk de reactie van Miranda!

Na de paarden te verzorgen op een pensionstal, staan ze nu aan huis. We zijn geëmigreerd naar Zweden. Ineens sloeg toch de twijfel toe. Niet prettig. En plots kwam jullie aanbieding voorbij. Precies op het goede moment. ’s Morgens voor mijn ontbijt loop ik een rondje langs de paarden en check ik hun gedrag. Het geeft me zekerheid dat ik weet waar ik op kan letten om medische en mentale ongemakken op tijd te signaleren.

Angela

Voor wie is de cursus?

N

Voor jou als jij wil dat jouw paard gelukkig en gezond is

N

Voor jou als jij problemen bij je paard wil voorkomen

N

Voor jou als jij beter wil weten hoe je paard zich voelt

N

Voor jou als jij problemen eerder wil leren herkennen

Wij leren je kijken door de ogen van een paardendierenarts!

Wij leren je kijken door de ogen van een paardendierenarts!

Iris van Gulik

De afgelopen 15 jaar heb ik tijdens mijn werk TÉ veel paarden met problemen gezien die voorkomen hadden kunnen worden als de eigenaar wist wat je in deze cursus leert! We hebben deze cursus ontwikkeld zodat we meer eigenaren kunnen bereiken en daarmee meer paarden kunnen helpen!

Je wil niet op je paard rijden als hij niet lekker in zijn vel zit!

Je wil niet op je paard rijden als hij niet lekker in zijn vel zit!

Aimée de Rooij

We hebben er lang over nagedacht hoe we ervoor kunnen zorgen dat de paarden in Nederland gezonder en blijer worden! Dat kunnen we doen door jou super goed te leren om je paard te controleren, daarom hebben we deze cursus gemaakt, de cursus is echt een must voor iedere paardeneigenaar!

 

 

Iris & Aimée hebben al meer dan 1500 cursisten geholpen

 

Dit is echt een bijzondere cursus gemaakt door Iris & Aimée samen. Met onze cursussen hebben we al meer dan 1500 paardeneigenaren geholpen. Onze Paard&Gezondheid Podcast is al meer dan 135.000 keer beluisterd! In deze cursus Check je Paard komt al onze kennis over het controleren van je paard samen.

Wij gaan je helpen!

Precies op de manier die je van ons gewend bent! Enthousiast, duidelijk en no-nonsens.

Ons doel: zorgen dat jij dingen ziet waarvan je nu niet eens weet dat ze bestaan. Zodat jij de beste baas wordt voor je paard en problemen op tijd opmerkt!

Wat levert de cursus jou op?

N

Direct toepasbare kennis over de algemene gezondheid van je paard

N

Vertrouwen dat je het beste doet voor je paard

N

Een gezond en blij paard

Bekijk snel hoe de cursus eruit ziet!

Wat zit er in de cursus?

N

10 uitgebreide online lessen

N

Video’s, presentaties, checklists

N

BONUS: Pijncheck inclusief checklist pijn onder het zadel

N

BONUS: Live Q&A met Aimée & Iris

N

BONUS: Community week – 6 t/m 10 november

Door het volgen krijg jij meer vertrouwen in de gezondheid van je paard!

 

Door de online cursus Check je Paard te volgen weet jij precies waar je op moet letten tijdens het observeren van je paard. Door praktische informatie leer je ook hoe je de gezondheid van je paard kunt controleren, en daarnaast kun je dit ook gemakkelijk toepassen door het bekijken van de diverse filmpjes.

Na het volgen van deze cursus:

N

Herken je direct als je paard pijn heeft en kun je snel handelen

N

Kun je je paard zelf op veel verschillende punten onderzoeken

N

Heeft jouw paard een baasje die problemen op tijd herkent

Wil je vandaag nog beginnen zodat je problemen eerder gaat herkennen?

Voorkomen is beter dan genezen

Dit is wat je gaat leren: 

De cursus heeft alles wat je nodig hebt om in de gaten te houden of je paard gezond is. Aan de hand van video’s, presentaties en checklists die super leuk zijn om te volgen weet jij precies hoe je je paard moet controleren. Door het volgen van de cursus weet je precies waar je op moet letten om je paard zo lang mogelijk gezond te houden.

Les 1:

Algemene Indruk

Hoe staat je paard er bij? Kijk o.a. naar de alertheid, het bewegingsapparaat, de voedings- en verzorgingstoestand.

Les 2:

Algemeen Onderzoek

Leer precies hoe je zelf de ademhaling, pols, slijmvliezen, lymfeknopen etc controleert. 

Les 3:

Check de Ogen

Het is super belangrijk om ook milde oogproblemen op tijd te herkennen. Zo kan je het zicht van je paard redden. 

Les 4:

Check de Hoeven

Heel veel paarden lopen rond met hoefproblemen zonder dat de eigenaar het weet. Na het volgen van deze les niet meer!

Les 5:

Check het Gebit

Zelf kun je door de juiste kennis al veel dingen controleren aan het gebit. Leer ook de juiste paardentandarts kiezen.

Les 6:

Check de Mest

Bekijk elke dag de mest van je paard. Er is zo veel meer aan te zien dan je denkt! Dat vertellen we in deze les. 

Les 7:

Check de Body Condition Score

Is jouw paard te dik, te dun of precies goed. Het juiste gewicht kan problemen voorkomen.

Les 8:

KreupelheidCheck

Kijk jij regelmatig of je paard kreupel is? We leren je op de juiste manier je paard beoordelen op kreupelheid .

Les 9:

Check de Benen

Heeft jouw paard een milde peesblessure die je niet herkent? Na deze module kun je als de beste voelen en kijken naar de benen. 

Les 10:

Check de Rug

Leer hoe je dagelijks de rug van je paard kunt controleren op o.a. pijnlijkheid. Jij wil toch ook niet rijden op een pijnlijke rug?!

BONUS

PijnCheck

Leer herkennen dat je paard pijn heeft, zodat je eerder in kunt grijpen. Inclusief Checklist Pijnsignalen onder het zadel. 

BONUS

Live Q&A met Aimée & Iris

Tijdens deze extra Live Q&A kun jij al je vragen betreft de cursus aan Aimée & Iris stellen.

BONUS

Community week – 6 t/m 10 november

Tijdens de community week zit jij met alle deelnemers van de cursus samen in één community waairn jullie vragen of cases aan elkaar voor kunnen leggen maar waar Aimée & Iris ook aanwezig zijn om vragen te beantwoorden.

Reacties van andere deelnemers!

Ik wil even zeggen dat ik mega blij ben met de cursus! Door de cursus word ik me heel erg bewust van wat ik zelf allemaal al kan zien en dus ook eventueel voor kan zijn! De formulieren om zelf in te vullen zijn ook mega handig! Ik heb de belangrijkste informatie in mijn kast op stal hangen, zodat ik altijd de belangrijkste waarden en parameters etc. terug kan zien en kan invullen. Een blij en gezond paard begint met de basis aan informatie bij jezelf. De cursus is super duidelijk en goed op te nemen! Echt een aanrader voor andere paardeneigenaren!

Stacey Vonk

Wat een super leuke cursus! Ik ben nu bij het gebit dus ongeveer op de helft en erg enthousiast. Heel leuk om alles te checken zelf. Ik ben paraveterinair van beroep en werk voornamelijk met honden en katten maar met mijn verzorgpaard als ‘model’ kan ik nu nog meer leren over paarden 🙂 Heel blij met jullie duidelijke filmpjes en uitleg.
Diana

Op zondagavond werd ik gebeld: je paard staat met zijn ogen dicht. Ik heb geen moment getwijfeld en de dierenarts gebeld. Dankzij de cursus van Aimée en Iris wist ik welke problemen zij tegen komen met ogen, en ook dat ze regelmatig denken: “had maar eerder gebeld.”
Wat ik ook heel handig vind, zijn de filmpjes waarop Iris laat zien hoe je de slijmvliezen van het oog het beste kunt bekijken. Die techniek kan ik nu perfect toepassen als ik Zook zijn ogen moet druppelen en zalven.
Ik ben blij met deze cursus, omdat ik (gelukkig) veel van de problemen die Aimée en Iris tegen komen, nog maar weinig, of zelfs nooit gezien heb. Dankzij hun duidelijke filmpjes, voel ik me een stuk zekerder dat mócht mijn paard wel ergens last van krijgen, ik het een stuk eerder zal herkennen.
Jolien

Waarom meedoen? 

De cursus heeft alles wat je nodig hebt om in de gaten te houden of je paard gezond is. Aan de hand van video’s, presentaties en checklists die super leuk zijn om te volgen weet jij precies hoe je je paard moet controleren. Door het volgen van de cursus weet je precies waar je op moet letten om je paard zo lang mogelijk gezond te houden.

Bonus: Pijncheck

Weet jij dat er heel veel signalen zijn waar je op kunt letten om te zien of je paard pijn heeft. Super belangrijk om deze signalen te herkennen als paardeneigenaar. Inclusief checklist pijnsignalen onder het zadel.

Bonus: Live Q&A met Aimée & Iris

Tijdens deze extra Live Q&A kun jij al je vragen betreft de cursus aan Aimée & Iris stellen! 

Bonus: Community week - 6 t/m 10 november

Tijdens de community week zit jij met alle deelnemers van de cursus samen in één community waarin jullie vragen of cases aan elkaar voor kunnen leggen maar waar Aimée & Iris ook aanwezig zijn om vragen te beantwoorden.

Veelgestelde vragen: 

Hoe lang behoud ik toegang?

Je kunt direct na aanschaf starten met de cursus en behoudt een half jaar toegang. Wil je levenslang toegang (zo lang de cursus online staat) dat kan, voor een klein bedrag kun je dit bij het afrekenen aanschaffen. 

Hoe lang duurt de online cursus?

De complete cursus bestaat uit 10 lessen en een bonus die je in je eigen tijd kan volgen. Het zijn allemaal korte stukjes tekst, video’s, presentatie’s etc dus je kunt hem makkelijk in meerdere delen volgen. Totaal verwachten we dat je er rond de vijf a zes uur mee bezig bent.

Ik heb weinig tijd, kan ik toch deelnemen?

Jazeker! Het voordeel van een online cursus is dat je de tijd die je eraan besteed zelf in kan delen. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om de cursus in een week af te ronden. Maar je kunt het ook over een periode van bijvoorbeeld zes maanden volgen, zodat het je maar weinig tijd per week kost. 

Hoe is de cursus opgebouwd?

De cursus bestaat uit verschillende lesmaterialen. Denk hierbij aan video’s, presentaties, checklists en teksten alles om je een zo compleet mogelijke cursus aan te bieden die erg afwisselend is. Aan de hand van de cursus kun je je paard gaan controleren. Het handigste is om een les te volgen en daarna wat je geleerd hebt direct toe te passen op je paard.

Kan ik ook zonder eigen paard mee doen met de online cursus?

Dat kan zeker!! Super leuk juist. Dan kun je bijvoorbeeld je verzorgpaard of een manegepaard controleren. De eigenaar zal alleen maar blij zijn als jij problemen ontdekt die opgelost kunnen worden voor ze super ernstig geworden zijn!

 Niet goed? Geld terug!

Samen hebben we al meer dan 1000 online cursussen verkocht en we willen graag dat onze klanten tevreden zijn! Daarom bieden wij deze cursus aan met 100% garantie!

Ben je niet tevreden over de cursus, stuur ons dan binnen 14 dagen een berichtje. Dan krijg je het volledige aankoopbedrag terug gestort.

Copyright 2021-2022 © Paard & Gezondheid Podcast